Gaby

Als ik terugkijk op mijn leven heb ik altijd geweten dat God er voor mij was. Ondanks dat ik mij vaak eenzaam voelde, was ik nooit alleen. Ik groeide op in een getekende familie waarin heel wat taboes waren. Er was veel leed, pijn, onbegrip, verdriet. Er was weinig liefde. Tot mijn negende woonde ik bij mijn oma en ging mijn leven redelijk goed. 

Natuurlijk waren er ups en downs. De verandering begon pas toen ik in Doorn ging wonen. Mijn leven werd een aaneenschakeling van vervelende gebeurtenissen, dingen waar ik weinig aan kon doen. Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat ik niets waard was. Ik was, zoals je dat noemt, een ongelukje.

Ik ben christelijk opgevoed en ben dan ook mijn hele leven christen geweest. Na verschillende therapieën, gesprekken en cursussen had ik nog steeds het gevoel dat er iets was waar ik de vinger niet op kon leggen. In mijn gemeente ben ik verschillende keren naar voren gegaan voor gebed, maar ook daar werd niets duidelijk. Het enige wat ik echt zeker wist was dat God boos op mij was. Ik had zoveel zonden gedaan, ik zou nooit goed genoeg voor Hem zijn.

Tot ik in oktober 2015 gewezen werd op het traject bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing in Ermelo. Wat een strijd om daar terecht te komen ... In december 2015 begon mijn traject, en wat voor een! We werkten met een werkboek Schoon Schip en met gebeden om innerlijke genezing uit de school van Leanne Payne. God heeft mij in dit traject gaandeweg genezen van al mijn innerlijke verwondingen. Hij heeft mij laten zien en ervaren dat Hij echt van mij houdt, en dat deed Hij vooral door in de thuissituatie krachtig tot mij te spreken. De verandering was zo intens en bijzonder, dat alleen God dit gedaan kan hebben.

Ik ben bevrijd van mijn minderwaardigheidsgevoelens, mijn trots, mijn schuld en mijn me zo vaak schuldig voelen. Ik heb vergeving gekregen van God, van mensen en heb zelf ook mensen echt vergeven. Wat een bevrijding!

Mijn motto is nu: GOD IS GOED!!! Alle eer en glorie aan Hem. Hij is degene die mij aangeraakt heeft en deze verandering in mij teweeg heeft gebracht. God vond mij precies goed zoals ik bij Hem kwam. God wees mij niet af. Hij stond met beide armen wijd open op mij te wachten.

God wijst niet af, ook jou wijst Hij niet af. God wil niets liever dan mensen aanraken en genezen. God is goed! Gaby