Diversen

We hebben een intern document gemaakt over satanisme en de gemeente van Christus. Vooral nuttig als er vermoedens van infiltratie zijn. Het is een handleiding om meer inzicht te krijgen en vooral om te bidden (verootmoediging, voorbede, lofprijzing). Dit document is op aanvraag beschikbaar. Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit is een hoofdstuk uit Je bent meer dan je brein, door Jenö Sebök

 

De overeenkomsten tussen hypnose en demonische gebondenheid zijn verbluffend. Iemand die demonisch gebonden is vertoont soms gedrag dat te vergelijken is met posthypnotisch gedrag. D.w.z. gedrag dat onder hypnose is opgedragen voor later; gedrag dat niet overeenkomt met zijn karakter. Bijvoorbeeld stelen of pesten, lelijke dingen doen of zeggen tegen een geliefde. Dat zou kunnen verklaren dat iemand bij wie de demon die verantwoordelijk is voor dat gedrag is uitgedreven, soms toch weer eens terugvalt in z’n oude kwaal.

Zoals een hypnotiseur iemand met pleinvrees kan suggereren dat hij helemaal niet meer bang is voor mensen, zo kan een kwaadwillige hypnotiseur een gezond iemand onder hypnose wijsmaken dat hij het benauwd krijgt als hij meer dan vijf mensen bij elkaar ziet. Een satanistische hypnotiseur