Onderaan deze pagina vindt u twee koppelingen om uw hulpvraag aan te melden.

1. Aanmeldingsformulier
2. Contactformulier

 

 

1. Het Aanmeldingsformulier

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer u dat ingevuld naar ons heeft verzonden, wordt het door vier mensen van ons team beoordeeld. Deze vier mensen bidden om wijsheid en besluiten of u door ons team al dan niet geholpen kunt worden. Zij zijn daarvoor aangesteld en doen dat onder strikte geheimhouding. In voorkomende gevallen, vooral als de confident ver weg woont, verwijzen wij door naar andere teams in het land.

Via de link onderaan deze pagina kunt u het formulier in Microsoft Word formaat downloaden. Na het downloaden kunt u het formulier invullen met behulp van Microsoft Word. 

Na het invullen van het formulier kunt u dit via het contactformulier opsturen. Klik daarvoor op de link '2. Contactformulier' onderaan deze pagina en voeg het ingevulde formulier toe als bijlage.

Pas als uw ingevulde formulier is ontvangen kan uw hulpvraag in behandeling worden genomen.

2. Het Contactformulier

Omdat u via het aanmeldingsformulier veel privé informatie prijsgeeft, terwijl het nog niet zeker is dat wij u kunnen helpen, kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst een telefoongesprek met één van ons wilt hebben. Dat kan via het contactformulier. Vul uw naam, emailadres en hulpvraag in de daarvoor bestemde vakjes in, samen met uw telefoonnummer. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u zoeken.

Vanuit dat telefonische contact bekijken we of het invullen van een aanmeldingsformulier al dan niet zinvol is.

Wanneer dit zinvol blijkt, vul dan alsnog via onze website het Aanmeldingsformulier in.