Knellende vragen en vergeten thema’s in de Dienst der Bevrijding

door Jan Minderhoud

Dit boek is vooral een zoektocht rondom knellende vragen en vergeten thema’s. Een poging om net een laagje dieper te gaan dan de gangbare literatuur over de Dienst der Bevrijding. Daarom is er in dit boek aandacht voor vragen zoals: hoe is de verhouding met de gezondheidszorg, en dan vooral met de psychiatrie? Als iemand stemmen in zijn hoofd hoort, zijn dat dan altijd demonen? Kunnen plaatsen en voorwerpen demonisch belast zijn? En hoe zit dat met vloeken en invloeden vanuit het voorgeslacht: kunnen demonen ook ‘overgeërfd’ worden?

 

Tegelijk is dit boek heel praktisch:  wat gebeurt er met iemand als iemand ‘bezet gebied’ is of als iemands levenshuis ‘gekraakt’ is? En vooral: hoe wordt zo iemand weer ‘vrij’? Wat is er voor nodig om, om dit beeld te gebruiken, het huis of de kamers van het huis te ontruimen en terug te geven aan de rechtmatige Eigenaar? Langs welke wegen kun je een team voor bevrijdingspastoraat opzetten? Wat gebeurt er nou eigenlijk in een bevrijdingssessie?

Prijs € 12.50

Het boek is alleen nog te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In dat geval komen er portokosten bij.