en Ik zal je vrede geven

Het verhaal van een bijzonder bevrijdingspastoraat

door Jan Minderhoud en Jenö Sebök

Ruim veertig jaar na haar geboorte krijgt Elze plotseling te maken met heftige verschijningen van boze geesten in haar leven. Ze manifesteren zich voor het eerst tijdens een gesprek met een pastoraal counselor, met wie ze al acht maanden op weg is wegens depressieve klachten.

Er volgt een geestelijke strijd van meer dan drie jaar voordat Elze geheel bevrijd is. Dit boek beschrijft die strijd tot in detail. Hoe de demonen opspeelden en het leven van Elze probeerden te vergallen met gemene en bizarre streken. Maar ook hoe ze werden overwonnen door de kracht van Jezus Christus. De geestelijke strijd heeft vele facetten. Slechts zelden 

komen mensen oog in oog te staan met de duistere machten en zeker niet zo intens als in het leven van Elze. Het was soms letterlijk een strijd op leven en dood. Elze leerde om in die situaties Jezus Christus aan te roepen.

Het boek geeft enkele mooie doorkijkjes in de pastoraal-psychologische aspecten van het proces. Een onthutsend en onthullend boek over bevrijdingspastoraat. Een must voor iedereen die zich met bevrijdingspastoraat bezig houdt.

Gelukkig zijn de meeste gevallen van bevrijdingspastoraat lang niet zo taai als die van Elze, zeggen de schrijvers die nauw bij deze strijd betrokken waren.

Blz: 200 Prijs € 7.50

Het boek is alleen nog te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In dat geval komen er portokosten bij.