“Ik wil graag wat over mijn verleden vertellen. Ik ben meer dan twintig jaar in het occulte wereldje bezig geweest. Mijn lijfspreuk was: ‘Onderzoek alles en behoud het goede.’ Ik ben in de loop der jaren lid geweest van verschillende kerken, maar het occulte bleef trekken.

De laatste jaren ben ik lid geweest van een spiritistische vereniging, maar later bezocht ik ook het Leger des Heils. Ik kwam steeds dichter bij de Heer te staan en heb het lidmaatschap van de spiritistische vereniging opgezegd. Op een zondagochtend ben ik naar een morgendienst over bevrijdingspastoraat in een Evangeliegemeente in mijn woonplaats gegaan.

Daar had de majoor mij op geattendeerd. Ik kocht daar de brochure Schoon Schip, las hem die middag door - met alle Bijbelgedeeltes - en werd bevrijd door de Heer zelf! Dankzij het gebed van zeer velen en veel lezen in de Bijbel, is de brug met het occulte verbroken. Blijf alstublieft voor me bidden, want terugvallen is gauw gebeurd. Eén ding is voor mij nu duidelijk: Ik ben in de kracht van de Heer! en in de genade van Jezus!” 

Als vervolg daarop vertelde zij onlangs het volgende.

“Ik had veel paranormale studieboeken. God maakte me duidelijk dat deze weg moesten. Ik heb ze allemaal verscheurd en in de container gedaan. Verbranden mag niet in de stad, vandaar dat verscheuren. Enkele maanden later ging ik beseffen dat ik verslaafd was aan kalmerende middelen en slaapmiddelen. Hier heb ik voor gebeden en de verhoring kwam direct. De eerste avond één pil minder en ik sliep binnen tien minuten. De tweede avond één pil extra minder en weer sliep ik binnen tien minuten. Zo ging het vijf dagen door en na die vijf dagen was ik zonder problemen van mijn verslaving af. Dit is mijn zwakke plek, want enkele maanden later gebruikte ik toch weer kalmerende middelen en slaapmedicatie, meer dan nodig was. Opnieuw heb ik hiervoor gebeden en het ging net als de vorige keer: na drie dagen had ik alleen nog medicijnen die de arts me had voorgeschreven.     Ook had ik een verzameling kristallen waar ik op een occulte manier mee omging. Ik gebruikte ze voor een genezende werking en laadde ze op bij volle maan. Ik was hier afhankelijk van en dit werd me duidelijk gemaakt door de Heilige Geest. Ook deze heb ik, na gebed, uit de kamer verwijderd. Vervolgens heb ik ze helemaal weggedaan. Eén dag voelde ik mezelf daardoor kwetsbaar; daarna miste ik ze niet eens.

Ik had al dertig jaar stemmen in mijn hoofd, die altijd praatten. Ook heb ik vijf psychoses gehad. Gelukkig gaven de stemmen buiten de psychoses om geen opdrachten of verwardheid, maar het was nooit stil in mijn hoofd. Nu is het al zes maanden stil in mijn hoofd, gewoon heerlijk! God geeft genezing op allerlei gebieden, dat is pas echt genezing! Halleluja!